Anretning og servering Anretning og servering Ændring af bestilling – videovejledning Hvordan retter jeg i eksisterende bestillinger Bag selv kage Vejledning til bag selv kage Bag-selv leverpostej til lun anretning Vejledning til bag selv leverpostej Bestil mad i webshoppen Læs mere om hvordan du bestiller mad i webshoppen billedkartotek billedkartotek Bløde løg Læs hvordan du tilbereder bløde løg Boller Læs her hvordan du tilbereder boller Dagskostforslag – DH læs mere om dagskostforslag til diabetes, hjerte-kar-sygdomme som har normal appetit Dagskostforslag Ældrekost læs mere om dagskostforlsag til ældrekost Dagskostforslag Dysfagi læs mere om dagskostforslag til dysfagi - blød kost, gratinkost og purekost Dagskostforslag gluten- og laktosefri læs mere om dagskostforslag til gluten- og laktosefri Dagskostforslag til småtspisende læs mere om dagskostforslag til småtspisende Dagskostforslag til vegetar og semi-vegetar Læs mere om dagskostforslag til semi-vegetar, Lakto-ovo-vegetar og veganer Deadlines for bestilling her kan du finde information om hvornår du senest skal bestille mad Den Gode Hverdagsmad Når vi tilbereder din mad, arbejder vi altid ud fra disse værdier Det Sidste Pift læs mere om det sidste pift Diæter og Kostformer Læs mere om Fælleskøkkenets diæter og kostformer Dit lokale køkken Læs mere om Fælleskøkkenets hjemmelavede mad med lokale råvarer Emballage Emballage Farsbrød Tilberedningsvejledningerne kan bruges til forloren hare, forloren and, farsbrød med porre og farsskinke Fejl og mangler Læs mere om fejl og mangler Flæskesteg Her kan du finde tilberedningsvejledningen til flæskesteg FN’s Verdensmål og Fælleskøkkenet læs mere om FN's verdensmål og Fælleskøkkenet Gammeldags oksesteg af tykkam Læs her hvordan du tilbereder oksestegen Glaseret røget skinke Vejledning til glaseret røget skinke Gode råd til menuplanlægning Læs mere om menuplanlægning Hamburgerryg til grønlangkål Vejledning til hamburgerryg til grønlangkål Historien om Fælleskøkkenet Læs historien om Fælleskøkkenet Holdbarhed læs mere om holdbarhed Kogt skinke Læs her hvordan du tilbereder kogt skinke Konsistenstrappen – dysfagi læs mere om hvilken dysfagi kosttype der egner sig til den enkelte borger Kødboller Læs her hvordan du tilbereder kødboller Køkkenvenner Her kan du læse mere om Køkkenvenner Kreditnota læs mere om hvad du skal huske når følgesedlen ikke stemmer overns Lasagne Læs her hvordan du tilbereder lasagne Levering Læs mere om levering Madspild Hvordan kan vi sammen mindske madspild og genanvende rester der hvor det er muligt Måltidsfordeling Måltidsfordeling Mellemmåltider læs mere om mellemmåltider Mellemmåltider Læs mere om hvilke muligheder du har for at tilbyde borgeren mellemmåltider Menuplaner læs mere om Fælleskøkkenets menuplaner Nakkekoteletter og marinerede nakkekoteletter Læs her hvordan du tilberede nakkekoteletter og marinerede nakkekoteletter Næringsberegninger og ingredienser læs mere om hvordan du kan få information om næringsberegninger og ingredienser i Fælleskøkkenets mad Nyheder læs mere om Fælleskøkkenets nyheder Ordforklaring af menuplan Er der komponenter i en ret, hvor du ikke kender udtrykket, så kan du læse nærmere her. Reklamation, ris og ros læs mere om reklamation, ris og ros Rørt fars til hjemme stegte frikadeller Her kan du finde tilberedningsvejledningen til frikadeller som er lavet med lokale råvarer Rullesteg Her kan du finde tilberedningsvejledningen til rullesteg Småkager læs her hvordan du tilbereder småkagerne Steg selv kartofler læs om tilberedningsvejledningen til stegte kartofler Stegt medister Tilbagekaldelse af produkter Tilbagekaldelse af produkter Tilberedning af mad Læs mere om tilberedning af mad Udviklingskøkkenet – ret nr. 14 læs mere om Fælleskøkkenets udviklingsret Videovejledning til Fælleskøkkenets bestillingssystem Her kan du se en lille video som gør det nemt for dig at bestille mad Vision, mission og værdier læs mere om Fælleskøkkenets vision, mission og værdier