Vælg hvilken kommune, du vil besøge
Fælleskøkkenet < Tilbage til forrige side

Anretning og servering

Anretning og servering

Ændring af bestilling – videovejledning

Hvordan retter jeg i eksisterende bestillinger

Bag selv kage

Vejledning til bag selv kage

Bag-selv leverpostej til lun anretning

Vejledning til bag selv leverpostej

Bestil mad i webshoppen

Læs mere om hvordan du bestiller mad i webshoppen

billedkartotek

billedkartotek

Bløde løg

Læs hvordan du tilbereder bløde løg

Boller

Læs her hvordan du tilbereder boller

Dagskostforslag – DH

læs mere om dagskostforslag til diabetes, hjerte-kar-sygdomme som har normal appetit

Dagskostforslag Ældrekost

læs mere om dagskostforlsag til ældrekost

Dagskostforslag Dysfagi

læs mere om dagskostforslag til dysfagi - blød kost, gratinkost og purekost

Dagskostforslag gluten- og laktosefri

læs mere om dagskostforslag til gluten- og laktosefri

Dagskostforslag til småtspisende

læs mere om dagskostforslag til småtspisende

Dagskostforslag til vegetar og semi-vegetar

Læs mere om dagskostforslag til semi-vegetar, Lakto-ovo-vegetar og veganer

Deadlines for bestilling

her kan du finde information om hvornår du senest skal bestille mad

Den Gode Hverdagsmad

Når vi tilbereder din mad, arbejder vi altid ud fra disse værdier

Det Sidste Pift

læs mere om det sidste pift

Diæter og Kostformer

Læs mere om Fælleskøkkenets diæter og kostformer

Dit lokale køkken

Læs mere om Fælleskøkkenets hjemmelavede mad med lokale råvarer

Emballage

Emballage

Farsbrød

Tilberedningsvejledningerne kan bruges til forloren hare, forloren and, farsbrød med porre og farsskinke

Fejl og mangler

Læs mere om fejl og mangler

Flæskesteg

Her kan du finde tilberedningsvejledningen til flæskesteg

FN’s Verdensmål og Fælleskøkkenet

læs mere om FN's verdensmål og Fælleskøkkenet

Gammeldags oksesteg af tykkam

Læs her hvordan du tilbereder oksestegen

Glaseret røget skinke

Vejledning til glaseret røget skinke

Gode råd til menuplanlægning

Læs mere om menuplanlægning

Hamburgerryg til grønlangkål

Vejledning til hamburgerryg til grønlangkål

Historien om Fælleskøkkenet

Læs historien om Fælleskøkkenet

Holdbarhed

læs mere om holdbarhed

Kogt skinke

Læs her hvordan du tilbereder kogt skinke

Konsistenstrappen – dysfagi

læs mere om hvilken dysfagi kosttype der egner sig til den enkelte borger

Kødboller

Læs her hvordan du tilbereder kødboller

Køkkenvenner

Her kan du læse mere om Køkkenvenner

Kreditnota

læs mere om hvad du skal huske når følgesedlen ikke stemmer overns

Lasagne

Læs her hvordan du tilbereder lasagne

Levering

Læs mere om levering

Madspild

Hvordan kan vi sammen mindske madspild og genanvende rester der hvor det er muligt

Måltidsfordeling

Måltidsfordeling

Mellemmåltider

læs mere om mellemmåltider

Mellemmåltider

Læs mere om hvilke muligheder du har for at tilbyde borgeren mellemmåltider

Menuplaner

læs mere om Fælleskøkkenets menuplaner

Nakkekoteletter og marinerede nakkekoteletter

Læs her hvordan du tilberede nakkekoteletter og marinerede nakkekoteletter

Næringsberegninger og ingredienser

læs mere om hvordan du kan få information om næringsberegninger og ingredienser i Fælleskøkkenets mad

Nyheder

læs mere om Fælleskøkkenets nyheder

Ordforklaring af menuplan

Er der komponenter i en ret, hvor du ikke kender udtrykket, så kan du læse nærmere her.

Reklamation, ris og ros

læs mere om reklamation, ris og ros

Rørt fars af Lollandsgris til frikadeller

Her kan du finde tilberedningsvejledningen til frikadeller som er lavet af Lollandsgrisen

Rullesteg

Her kan du finde tilberedningsvejledningen til rullesteg

Småkager

læs her hvordan du tilbereder småkagerne

Steg selv kartofler

læs om tilberedningsvejledningen til stegte kartofler

Stegt medister

Tilbagekaldelse af produkter

Tilbagekaldelse af produkter

Tilberedning af mad

Læs mere om tilberedning af mad

Udviklingskøkkenet – ret nr. 14

læs mere om Fælleskøkkenets udviklingsret

Videovejledning til Fælleskøkkenets bestillingssystem

Her kan du se en lille video som gør det nemt for dig at bestille mad

Vision, mission og værdier

læs mere om Fælleskøkkenets vision, mission og værdier