Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Fælleskøkkenet

Bestilling af mad

Ændring af bestilling – videovejledning

Hvordan retter jeg i eksisterende bestillinger
Læs mere

Bestil mad i webshoppen

Læs mere om hvordan du bestiller mad i webshoppen
Læs mere

Deadlines for bestilling

her kan du finde information om hvornår du senest skal bestille mad
Læs mere

Gode råd til menuplanlægning

Læs mere om menuplanlægning
Læs mere

Kreditnota

læs mere om hvad du skal huske når følgesedlen ikke stemmer overns
Læs mere

Levering

Læs mere om levering
Læs mere

Mellemmåltider

læs mere om mellemmåltider
Læs mere

Menuplaner

læs mere om Fælleskøkkenets menuplaner
Læs mere

Ordforklaring af menuplan

Er der komponenter i en ret, hvor du ikke kender udtrykket, så kan du læse nærmere her.
Læs mere

Reklamation, ris og ros

læs mere om reklamation, ris og ros
Læs mere

Udviklingskøkkenet – ret nr. 14

læs mere om Fælleskøkkenets udviklingsret
Læs mere

Videovejledning til Fælleskøkkenets bestillingssystem

Her kan du se en lille video som gør det nemt for dig at bestille mad
Læs mere

Færdigtilberedning af mad

Anretning og servering

Anretning og servering
Læs mere

Bag selv kage

Vejledning til bag selv kage
Læs mere

Bag-selv leverpostej til lun anretning

Vejledning til bag selv leverpostej
Læs mere

Bløde løg

Læs hvordan du tilbereder bløde løg
Læs mere

Boller

Læs her hvordan du tilbereder boller
Læs mere

Emballage

Emballage
Læs mere

Farsbrød

Tilberedningsvejledningerne kan bruges til forloren hare, forloren and, farsbrød med porre og farsskinke
Læs mere

Flæskesteg

Her kan du finde tilberedningsvejledningen til flæskesteg
Læs mere

Gammeldags oksesteg af tykkam

Læs her hvordan du tilbereder oksestegen
Læs mere

Glaseret røget skinke

Vejledning til glaseret røget skinke
Læs mere

Hamburgerryg til grønlangkål

Vejledning til hamburgerryg til grønlangkål
Læs mere

Kogt skinke

Læs her hvordan du tilbereder kogt skinke
Læs mere

Kødboller

Læs her hvordan du tilbereder kødboller
Læs mere

Lasagne

Læs her hvordan du tilbereder lasagne
Læs mere

Nakkekoteletter og marinerede nakkekoteletter

Læs her hvordan du tilberede nakkekoteletter og marinerede nakkekoteletter
Læs mere

Rørt fars til hjemme stegte frikadeller

Her kan du finde tilberedningsvejledningen til frikadeller som er lavet med lokale råvarer
Læs mere

Rullesteg

Her kan du finde tilberedningsvejledningen til rullesteg
Læs mere

Småkager

læs her hvordan du tilbereder småkagerne
Læs mere

Steg selv kartofler

læs om tilberedningsvejledningen til stegte kartofler
Læs mere

Stegt medister

Læs mere

Tilberedning af mad

Læs mere om tilberedning af mad
Læs mere

Praktisk information om Fælleskøkkenet

Den Gode Hverdagsmad

Når vi tilbereder din mad, arbejder vi altid ud fra disse værdier
Læs mere

Dit lokale køkken

Læs mere om Fælleskøkkenets hjemmelavede mad med lokale råvarer
Læs mere

Fejl og mangler

Læs mere om fejl og mangler
Læs mere

FN’s Verdensmål og Fælleskøkkenet

læs mere om FN's verdensmål og Fælleskøkkenet
Læs mere

Historien om Fælleskøkkenet

Læs historien om Fælleskøkkenet
Læs mere

Holdbarhed

læs mere om holdbarhed
Læs mere

Køkkenvenner

Her kan du læse mere om Køkkenvenner
Læs mere

Kreditnota

læs mere om hvad du skal huske når følgesedlen ikke stemmer overns
Læs mere

Madspild

Hvordan kan vi sammen mindske madspild og genanvende rester der hvor det er muligt
Læs mere

Nyheder

læs mere om Fælleskøkkenets nyheder
Læs mere

Reklamation, ris og ros

læs mere om reklamation, ris og ros
Læs mere

Tilbagekaldelse af produkter

Tilbagekaldelse af produkter
Læs mere

Vision, mission og værdier

læs mere om Fælleskøkkenets vision, mission og værdier
Læs mere

Det sidste pift

Anretning og servering

Anretning og servering
Læs mere

billedkartotek

billedkartotek
Læs mere

Det Sidste Pift

læs mere om det sidste pift
Læs mere

Mellemmåltider

læs mere om mellemmåltider
Læs mere

Diæter og kostformer

Dagskostforslag – DH

læs mere om dagskostforslag til diabetes, hjerte-kar-sygdomme som har normal appetit
Læs mere

Dagskostforslag Ældrekost

læs mere om dagskostforlsag til ældrekost
Læs mere

Dagskostforslag Dysfagi

læs mere om dagskostforslag til dysfagi - blød kost, gratinkost og purekost
Læs mere

Dagskostforslag gluten- og laktosefri

læs mere om dagskostforslag til gluten- og laktosefri
Læs mere

Dagskostforslag til småtspisende

læs mere om dagskostforslag til småtspisende
Læs mere

Dagskostforslag til vegetar og semi-vegetar

Læs mere om dagskostforslag til semi-vegetar, Lakto-ovo-vegetar og veganer
Læs mere

Diæter og Kostformer

Læs mere om Fælleskøkkenets diæter og kostformer
Læs mere

Konsistenstrappen – dysfagi

læs mere om hvilken dysfagi kosttype der egner sig til den enkelte borger
Læs mere

Måltidsfordeling

Måltidsfordeling
Læs mere

Mellemmåltider

Læs mere om hvilke muligheder du har for at tilbyde borgeren mellemmåltider
Læs mere

Næringsberegninger og ingredienser

læs mere om hvordan du kan få information om næringsberegninger og ingredienser i Fælleskøkkenets mad
Læs mere