Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Vision, mission og værdier

Fælleskøkkenet arbejder ud fra:

  • Vision
    Fælleskøkkenet vil være en aktiv del af lokalsamfundet og en aktiv medspiller i udviklingen af råvarer, mad og måltider. Den enkelte borger/kunde, medarbejder og samarbejdspartner oplever sammenhæng i ydelser og tiltag.
  • Mission
    • Levere sunde velsmagende retter af høj kulinarisk kvalitet.
    • Sikre udvikling af Fælleskøkkenet.
    • Sikre økonomisk uafhængighed.
    • Fastholde fokus på fysisk og psykisk arbejdsmiljø.
  • Værdier
    Mennesket er kernen for Fælleskøkkenet, både når det gælder udvikling i Fælleskøkkenet og i samarbejdet med omverdenen. I hverdagens sprog omsætter vi dette til NIK:

    • Nyttighed
    • Innovativ
    • Kreativitet

Vidste du at?

  • Fælleskøkkenet har ca. 80 dygtige medarbejdere, som hver dag arbejder med mad og måltider på forskellig vis.
  • Fælleskøkkenets medarbejder tæller alt lige fra: slagter, ernæringsassistenter, økonomaer, elektriker, chaufførerer, prof. bachelore i ernæring og sundhed økonomimedarbejdere, kokke, smørebrødsjomfruer og meget mere.
  • Syv Køkkenvenner der altid er klar med gode råd og vejledninger til mad- og måltidsoplevelsen ude hos jer.
  • Fælleskøkkenet løbende uddanner medarbejderne så de har den nyeste viden om mad og måltider.