Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Køkkenvenner

Køkkenvenner er et initiativ, der udspringer af konceptet Den gode hverdagsmad og som i fælleskab mellem Guldborgsund og Lolland Kommuner og Fælleskøkkenet er udviklet for, at mindske afstanden mellem den spisende og Fælleskøkkenet.

Med køkkenvenner er det et ønske, at opnå en tæt dialog omkring spørgsmål, der opstår fra at maden bestilles, til Fælleskøkkenet slipper maden og lader plejehjemmene stå for det sidste arbejde med tilberedning, anretning og servering – måltidsoplevelsen.

Derfor besøger Køkkenvenner plejehjem og centrene, hvor vi blandt andet taler med plejen og køkkenpersonale på centrene i forhold til tilberedningstekniker, bestillingsprocedurer, anretning, måltidsoplevelsen, nye tilbud fra Fælleskøkkenet, hvis der opstår spørgsmål, vi endnu ikke har taget højde for. Det er muligt at ringe og aftale et besøg fra køkkenvenner ved behov.

I samarbejde kan vi øge livskvaliteten for borgerne, fordi vi alle, Fælleskøkkenet og Pleje- og køkkenpersonale på centrene, arbejder på at nå i mål med Den gode hverdagsmad, om at sikrer kvaliteten af mad og måltidsoplevelser for borgerne- det kan vi kun i tæt samarbejde.

Køkkenvenner besøger jer 2 gange om året, men I er altid velkommen til at kontakte Fælleskøkkenets kundeservice ved behov for et ekstra besøg.