Tilberedning af mad
Maden fra Fælleskøkkenet leveres i 5 eller 7 portioner og kan tilberedes direkte i emballagen.
Tilberedningsvejledning til combisteamer
- Forvarm ovnen
- Prik hul i folien -undtagen hot-fill poser
- Stil maden ind i et lag
- Pas på damp ved åbning af ovn og emballage
Ret | kombisteam 100°C
Med film |
Grill 175°C
Uden film |
Sauce | 40 min | |
Sammenkogt/stuvning | 40 min | |
Suppe | 40 min | |
Kød i skiver | 40 min | |
Kød stk. | 20 min | |
Kød stk. stegt | 10 min | 10 min |
Grøntsag kogt | 10 min | |
Grøntsag stegt | 10 min | |
Fisk dampet | 20 min | |
Fisk stegt | 10 min | 10 min |
Mælkemad | 30 min | |
Stegt kartoffel | 10 min | 10 min |
Gratineret kartoffel | 20 min | 10 min |
Kartoffelmos | 40 min | |
Kartofler, kogte | 30 min |