Opvarmning af mad

Maden fra Fælleskøkkenet leveres i bulk af 5 eller 7 portioner og kan opvarmes direkte i emballagen.

 

Opvarmningsvejledning til regeneringsovn

  • Forvarm ovnen
  • Prik hul i folien -undtagen hot-fill poser
  • Stil maden ind i et lag
  • Pas på damp ved åbning af ovn og emballage

 

RetDamp 100°C

Med film

Grill 175°C

Uden film

Sauce40 min 
Sammenkogt/stuvning40 min
Suppe40 min
Kød i skiver40 min
Kød stk.20 min
Kød stk. stegt10 min10 min
Grøntsag kogt10 min
Grøntsag stegt10 min
Fisk dampet20 min
Fisk stegt10 min10 min
Mælkemad30 min
Stegt kartoffel10 min10 min
Gratineret kartoffel20 min10 min
Kartoffelmos40 min
Kartofler, kogte30 min