Tilberedning af mad

Maden fra Fælleskøkkenet leveres i 5 eller 7 portioner og kan tilberedes direkte i emballagen.

Tilberedningsvejledning til combisteamer

  • Forvarm ovnen
  • Prik hul i folien -undtagen hot-fill poser
  • Stil maden ind i et lag
  • Pas på damp ved åbning af ovn og emballage
Ret kombisteam 100°C

Med film

Grill 175°C

Uden film

Sauce 40 min  
Sammenkogt/stuvning 40 min
Suppe 40 min
Kød i skiver 40 min
Kød stk. 20 min
Kød stk. stegt 10 min 10 min
Grøntsag kogt 10 min
Grøntsag stegt 10 min
Fisk dampet 20 min
Fisk stegt 10 min 10 min
Mælkemad 30 min
Stegt kartoffel 10 min 10 min
Gratineret kartoffel 20 min 10 min
Kartoffelmos 40 min
Kartofler, kogte 30 min