Tilsmag: Mellemmåltider
Kage og is
- Server gerne cremefraiche eller flødeskum til kage.
- Reven ingefær kan du eventuelt komme i flødeskummen for at friske den op og for at gøre den lidt stærkere.
Ingefær balancerer den fede flødeskum og søde kage.
Is
- Hakket chokolade eller chokoladecreme kan serveres til is.
Bitterheden fra chokoladen balancerer fedmen fra isen.
Æbleskiver
- Syltetøj/marmelade og florsukker er rigtig godt til æbleskiver.
Er marmeladen for sød, kan du dryppe lidt citronsaft i for at give friskhed. Det syrlige indslag vil balancere de søde æbleskiver.
Knækbrød, kiks og grissini
- Smør, ost og marmelader kan du tilbyde til knækbrød og kiks.
- Spreads og dips kan du servere i skåle for sig sammen med knækbrød og grissini.
Hvis spreaden eller dippen er lidt fed i smagen, kan der justeres med enten citron eller lime for at balancere fedmen.
Opskrifter på spreads
Energidrikke
- Citron- eller limesaft er godt til søde energidrikke
Visse energidrikke kan virke fede og søde. Smag til med citron- eller limesaft for at balancere energidrikken.
Se idéer til energidrikke her.
Klik her og kig nederst på siden, du kommer til. Der er opskrifter på energidrikke