Ved hvert måltid er nævnt en række forslag. Du skal typisk vælge 1 af forslagene, for at få dækket måltidets energiprocent.
MORGENMAD (20 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
Drikkevarer: Skummet-, mini- eller kærnemælk, vand, kaffe og the.
FORMIDDAGS MELLEMMÅLTID (10 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
FROKOST (25 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
– Hamburgerryg
– Kartoffel
– Leverpostej med rødbede
– Æg
– Rejer
– Sild
– Makrel i tomat
Supplér gerne med grøntsager.
EFTERMIDDAGS MELLEMMÅLTID (10 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
AFTENSMAD (25 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
Ved hvert måltid er nævnt en række forslag. Du skal typisk vælge 1 af forslagene, for at få dækket måltidets energiprocent.
TIDLIG MORGEN (10 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
MORGENMAD (20 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
Drikkevarer: Sødmælk, letmælk, kærnemælk, juice, kaffe, the.
FORMIDDAGS MELLEMMÅLTID (10 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
FROKOST (20 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
Drikkevarer: Sødmælk, letmælk, kærnemælk, juice, saft
EFTERMIDDAGS MELLEMMÅLTID ( 10 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
AFTENSMAD (20 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
SEN AFTEN MELLEMMÅLTID (10 % af dagens energiindtag skal dækkes ved dette måltid)
Samme idéer som nævnt under formiddags mellemmåltid længere oppe på siden.
Print skabelon til dagsmenu, så du selv kan udfylde den for din småtspisende beboer.
Print skabelon til dagsmenu, så du selv kan udfylde den for din beboer med normal appetit
Har du brug for idéer til dagskostforlag til beboere med anden etnisk herkomst eller forskellige typer konsistenser, så findes de i den nationale kosthåndbog.
I kosthåndbogen kan du også læse retningslinjerne for de forskellige kostformer med de korrekte anbefalinger.
Har du brug for idéer til dagskostforlag til beboere med anden etnisk herkomst eller forskellige typer konsistenser, så findes de i den nationale kosthåndbog.
I kosthåndbogen kan du også læse retningslinjerne for de forskellige kostformer med de korrekte anbefalinger.
Find opskriften du søger i måltidshåndbogen afsnit om morgenmad, frokost og mellemmåltider.
Du skal bestille hovedret og biret hos Fælleskøkkenet