Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Sildesalat

fiskSådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Skær sildefileter, rødbeder og æbler i tern og tilsæt dem dressingen.
  3. Tilsæt sennep og rødløg.
  4. Smag til med salt, peber og citron.
  5. Pynt med plukket dild.

Næringsindhold i sildesalat

sildesalat

farveforklaring

 

 

Ingredienser

  • 1 portion grunddressing
  • 3 sildefileter (250 g) røde eller hvide
  • 10 skiver syltede rødbeder (100 g)
  • 2 aebler (100 g)
  • 2 spsk. sennep (40 g)
  • 1 spsk. finthakket rødløg (15 g)
  • 1 tsk. salt (3 g)
  • 1 tsk. peber (3 g)
  • 1 spsk citronsaft ( 5 gr)

Pynt

  • Kviste af dild (5 g)

Mindre madspild

Har du modtaget mere mad, end beboerne kan spise?

Overvej om der er noget, der kan gemmes og bruges til en pålægssalat.