Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Gode råd til menuplanlægning

Råd og vejledning til menuplanlægning:

  • Inddrag borgerne i menuplanlægningen.
  • Varier menuplanerne.
  • Husk det sidste pift.
  • Fælleskøkkenet varierer menuplaner efter sæson, højtider og andre særlige begivenheder.
  • Husk kolonialvarer, frugt, grønt, brød og mælk kan bestilles 2 gange ugentligt, så maden er frisk.

 

 

 

Fælleskøkkenet tilbyder:

  • Påskefrokost
  • Grillmenu
  • Julefrokost
  • Rå småkagedej til jul

 

 

 

Opstår der udfordringer med bestilling – kontakt kundeservice Fælleskøkkenet.

 

For hver uge er det muligt at vælge imellem 23  varme og kolde retter m.m.

  • 14 varme retter
  • 9 biretter
  • Maden som Fælleskøkkenet laver sendes ud i bulkemballage med henholdsvis 5 og 7 portioner

Husk at..

  • det er en mulighed at borgeren kan bestille ekstra mad til gæster.