Vælg hvilken kommune, du vil besøge
Gode råd til menuplanlægning
Råd og vejledning til menuplanlægning:
- Inddrag borgerne i menuplanlægningen.
- Varier menuplanerne.
- Husk det sidste pift.
- Fælleskøkkenet varierer menuplaner efter sæson, højtider og andre særlige begivenheder.
- Husk kolonialvarer, frugt, grønt, brød og mælk kan bestilles 2 gange ugentligt, så maden er frisk.
Fælleskøkkenet tilbyder:
- Påskefrokost
- Grillmenu
- Julefrokost
- Rå småkagedej til jul
Opstår der udfordringer med bestilling – kontakt kundeservice Fælleskøkkenet.
For hver uge er det muligt at vælge imellem 23 varme og kolde retter m.m.
- 14 varme retter
- 9 biretter
- Maden som Fælleskøkkenet laver sendes ud i bulkemballage med henholdsvis 5 og 7 portioner
Husk at..
-
det er en mulighed at borgeren kan bestille ekstra mad til gæster.