Forskellige emballagetyper:
Inden opvarmning
Termometer
Temperaturkontrol under og efter opvarmning:
Brug altid digitaltermometer.
Håndtering af rester:
Nedennævnte metoder skal kombineres afhængigt af hvilket udstyr, der er til rådighed de enkelte steder, samt hvordan menuen sammensættes.
Se særskilt opvarmnings-og håndteringsmateriale for hot-fill poser.
Komfur
Varmluftovn (Anvendes en almindelig husholdningsovn uden varmluft må der kun være 1 lag ad gangen)
Micro ovn, lille som til hjemmeboende.
Micro ovn. Evt. Panasonic Stor model. (findes i nogle boenheder).
Lav evt. selv jeres egen liste med tider og temperaturer på de forskellige retter.
Følg instruktion i brugsanvisningen.
Opvarmning i lille mikroovn
Opvarmning i ovn
Varmluftovn indstilles på 125° – almindelig ovn indstilles på 140°
Henvendelse til Madservice Kronjylland kan ske på telefon 8915 8650
Mandag til torsdag mellem kl. 8-15 og fredag mellem kl. 8-14
Eller på mail
madservice.kronjylland@randers.dk
Køkkenet er lukket i weekenden og på helligdage.
Udførlige opvarmningsvejledninger finder i links.