Dagen før:
På dagen:
TIP:
Bollerne kan, inden de sættes i ovnen, pensles med æg og drysses med birkes, sesam, solsikkekerner eller andet.
Dagen før:
På dagen:
Dagen før:
På dagen:
Vedr. afbagning af boller, brød o. lign.
Note. VIGTIGT!
Det anbefales at bage boller ved 190°C i ca. 15 minutter
Af hensyn til dannelsen af akrylamid skal det ved afbagning undgås at boller for en mørk skorpe.
– bag kun til en gylden farve er opnået.
Afbagningstiden kan med fordel justeres, således at temperaturen sænkes og tiden forlænges for at opnå en ensartet lys farve ved afbagning.
Dagen før:
På dagen:
Vedr. afbagning af boller, brød o. lign.
Note. VIGTIGT!
Det anbefales at bage boller ved 190°C i ca. 15 minutter
Af hensyn til dannelsen af akrylamid skal det ved afbagning undgås at boller får en mørk skorpe.
– bag kun til en gylden farve er opnået.
Afbagningstiden kan med fordel justeres, således at temperaturen sænkes og tiden forlænges for at opnå en ensartet lys farve ved afbagning.
Dagen før:
På bagedagen:
Tip: tjek evt. kernetemperatur på rugbrød før de 50 min. da ovne varierer meget i styrke.
Vedr. afbagning af boller, brød o. lign.
Note. VIGTIGT!
Det anbefales at bage boller ved 190°C i ca. 15 minutter
Af hensyn til dannelsen af akrylamid skal det ved afbagning undgås at boller for en mørk skorpe.
– bag kun til en gylden farve er opnået.
Afbagningstiden kan med fordel justeres, således at temperaturen sænkes og tiden forlænges for at opnå en ensartet lys farve ved afbagning.
Dagen før:
På dagen:
Vedr. afbagning af boller, brød o. lign.
Note. VIGTIGT!
Det anbefales at bage boller ved 190°C i ca. 15 minutter
Af hensyn til dannelsen af akrylamid skal det ved afbagning undgås at boller for en mørk skorpe.
– bag kun til en gylden farve er opnået.
Afbagningstiden kan med fordel justeres, således at temperaturen sænkes og tiden forlænges for at opnå en ensartet lys farve ved afbagning.
Kender du til Byens Køkkens manifest?
Hvis ikke, så læs det her læs det her
Intet vækker sanserne som nybagt brød.
Læs her, hvordan I får mundvandet til at løbe og appetitten til at stige.