Vælg hvilken kommune, du vil besøge
Sildesalat
Sådan gør du:
- Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
- Skær sildefileter, rødbeder og æbler i tern og tilsæt dem dressingen.
- Tilsæt sennep og rødløg.
- Smag til med salt, peber og citron.
- Pynt med plukket dild.
Næringsindhold i sildesalat


Ingredienser
- 1 portion grunddressing
- 3 sildefileter (250 g) røde eller hvide
- 10 skiver syltede rødbeder (100 g)
- 2 aebler (100 g)
- 2 spsk. sennep (40 g)
- 1 spsk. finthakket rødløg (15 g)
- 1 tsk. salt (3 g)
- 1 tsk. peber (3 g)
- 1 spsk citronsaft ( 5 gr)
Pynt
Mindre madspild
Har du modtaget mere mad, end beboerne kan spise?
Overvej om der er noget, der kan gemmes og bruges til en pålægssalat.