Maden fra Fælleskøkkenet leveres i pakker med 3, 5 eller 7 portioner og kan tilberedes direkte i emballagen.
Følgende tilberedningsvejledning kan bl.a. anvendes til combisteamer, varmeluftsovn og husholdningsovn. For alle typer opvarmning og metoder gælder det, at personalet skal være opmærksom på, at forberedelsestiderne kan variere. Dette afhængig f.eks. af temperaturer, produkter og størrelser. Derfor anbefales det at I følger jeres institutions egenkontrol, og at I altid bruger et køkkentermometer til opvarmningen.
Se varmevejledning *(+ 10 minuter = Paneret produkter bliver bedre, når de færdig opvarmes uden film på de sidste 10 minutter).
Komponenter / Produkt |
Dampovn på 100°C |
Varmlufts- eller husholdningsovn på 130°C |
Sauce | 40 minutter | 1 time |
Sammenkogt/stuvning | 40 minutter | 1 time |
Suppe | 40 minutter | 1 time |
Kød i skiver (f.eks. oksesteg) | 40 minutter | 50 minutter |
Kød stk. (f.eks. medister) | 20 minutter | 30 minutter |
Kød stk. paneret (f.eks. schnitzel) | 10 minutter + *(10 min) | 10 minutter + *(10 min) |
Grøntsag kogt | 10 minutter | 15 minutter |
Grøntsag stegt | 10 minutter | 15 minutter |
Fisk dampet | 20 minutter | 25 minutter |
Fisk stegt | 10 minutter | 15 minutter |
Mælkemad | 30 minutter | 35 minutter |
Stegt kartoffel | 10 minutter | 15 minutter |
Gratineret kartoffel | 20 minutter | 25 minutter |
Kartoffelmos | 40 minutter | 50 minutter |
Kartofler, kogte | 30 minutter | 40 minutter |
– opvarmningsguide til mikroovn og ovn