Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Mellemmåltider

Fælleskøkkenets menuplan for skifter hver uge, men det er muligt at bestille ekstra

Biretter kan være:

  • Frugtgrød
  • Is
  • Suppe
  • Mousse
  • Fromage
  • Vælling
  • Mælkegrød
  • Proteindrik

Er der en borger der trænger til noget ekstra energi eller har svært ved at spise det der er på menuplanen, kan du friste med:

Maden er produceret så du altid har noget at tage op fra din fryser og kan tilbyde din borger.

  • Eksotisk fromage med ekstra protein -portion a 60 gram/ 593 kJ
  • Citronfromage med ekstra protein – portion a 60 gram/708 kJ
  • Jordbærfromage med ekstra protein – portion a 60 gram/524 kJ
  • Pandekager – portion a 110 gram/685 kJ
  • Frugtsuppe – portion a 200 gram/712 kJ
  • Klar suppe med kød og melboller – portion a 200 gram/239
  • Kærnemælkssuppe – portion a 200 gram 1166 kJ
  • Risengrød – portion a 200 gram/1078 kJ
  • Energitæt jordbæris – portion a 72 gram/1076 kJ
  • Energitæt Vaniljeis – portion a 72 gram/ 1074 kJ

Det er muligt at lave nogle mellemmåltider til borgeren selv F.eks.

Der skal tages højde for at det er forskelligt hvad der er tilgængeligt på henholdsvis Guldborgsund og Lolland Kommuners webshop

  • Franskbrød med smør og ost – portion a 40 gram/8 g/ 20g – 945 kJ
  • Franskbrød med smør, ost og marmelade – portion a 40 gram/ 8 g/ 20 g/15 g –  1059 kJ
  • Franskbrød med smør og pålægschokolade – portion a 40 gram/8 g//8 g – 852 kJ
  • Digestive kiks med smør og ost – portion af 2 stk./8 g/15 g – 1086 kJ
  • Digestive kiks med smør og pålægschokolade portion a 2 stk. / 8 g/ 4 g – 973 kJ
  • Sødmælksyoghurt med flødeskum – portion a 200 gram/20 g – 1011 kJ
  • Kakao – portion a 1 dl – 391 kJ
  • Kakao med flødeskum – portion a 1 dl/1 spsk. -615 kJ
  • Sødmælk – portion a 1,5 dl/403 kJ
  • Nøddemix – portion a 30 gram/ 802 kJ
  • Knækbrød med rejeost og peberfrugt – portion a 12 g/15 g/5g

Mellemmåltider kan være en god måde at få borgere med lille appetit til at få ekstra energi – læs om de forskellige muligheder.