Dagskostforslag til borgeren som spiser vegetarisk men ønsker æg, mælkeprodukter, fisk og fjerkræ
Morgen
- 1 1/2 dl. Øllebrød
- 1 dl minimælk
- 2/2 skiver rugbrød
- 8 gr. smør
- 2 skiver kyllingerulle
- 1 banan
- 1 gl. æblejuice
Formiddag
- 1 digestivekiks
- 10 gr. rejeost
- 1 stk. appelsin
Middag
- 1/2 skive rugbrød m. 30 gr. torskerogn, 10 gr. remoulade og 10 gr. citronsky
- 1/2 skive rugbrød m. 60 gr. selleristeak, 15 gr. bagt peberfrugtemix
- 1 stk. tomatærte
- 1 gl. minimælk
Eftermiddag
- 150 gr. yoghurt
- 1 gl. æblejuice
Aften
- 100 gr. dampet laks
- 1 1/2 dl Hollandaisesauce
- 150 gr. kartofler
- 100 gr. gulerodsmix
- 200 gr. cremet grøntsagssuppe
- 1 gl. minimælk
Sen aften
- 75 gr. gulerodsbolle
- 10 gr. pålægschokolade
- 1 kop kaffe