Dygtige kostfaglige medarbejdere tilbereder maden ud fra traditionelle metoder.
Der er hver uge stor mulighed for at vælge mellem mange forskellige retter.
Maden er tilberedt med særlig opmærksomhed på fødevarehygiejne. Derfor nedkøles maden straks efter tilberedning og pakkes i kontrolleret atmosfære, så kvalitet og holdbarhed sikres. Dette sker efter samme princip som de pålægspakker, der kan købes i dagligvarebutikkerne. Derfor kan de leverede retter som udgangspunkt holde sig indtil næste levering ugen efter.
Madservice Kronjylland tilbyder mad, hvor 30-60% af råvarer er økologiske, da køkkenet har det økologiske spisemærke bronze.
Maden bliver løbende vurderet, ikke kun af Madservice Kronjyllands medarbejdere, men også af et smagspanel bestående af medlemmer fra Randers Kommunes Ældreråd.
Smagspanelet vurderer kvalitet, smag og udseende. De kommer med konstruktiv kritik og laver en fælles evaluering, som sendes til kommunens omsorgschef.
Madservice Kronjylland tager kritikken til efterretning og justerer herefter opskrifter, produktion og pakning, hvor det er muligt.
Henvendelse til Madservice Kronjylland kan ske på telefon 8915 8650
Mandag til torsdag mellem kl. 8-15 og fredag mellem kl. 8-14
Eller på mail
madservice.kronjylland@randers.dk
Køkkenet er lukket i weekenden og på helligdage.