Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Russisk salat

aeblerSådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Vend rødbederne i balsamico og sukker.
  3. Bland rødbeder, æble, peberrod og rødløg i dressingen.
  4. Smag til med salt, peber og balsamico.

Russik salat kan også laves i en version, som egner sit til beboere med tygge/synkebesvær.

Sådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Vend rødbederne i balsamico og sukker.
  3. Blend rødbeder, æble, peberrod pg rødløg.
  4. Tilsæt grunddressing, mens du blender, indtil salaten har en passende konsistens.
  5. Smag til med salt, peber og eddike.

Næringsindhold i russisk salat

russisk-salat

 

 

< Tilbage til forrige side
VegetarHalal

Ingredienser

Der bliver til ca. 10 anretninger

  • 1 portion grunddressing
  • 200 g kogte rødbeder i tern
  • ½ dl balsamicoeddike (50 g)
  • 2 spsk. sukker (25 g)
  • 1 æble i tern (100 g)
  • 2 spsk. revet peberrod (50 g)
  • 1 rødløg i tern (50 g)
  • 1 tsk. salt (3 g)
  • 1 tsk. peber ( 3 g)

Mindre madspild

Har du modtaget mere mad fra Byens Køkken, end beboerne kan spise?

Overvej om der er noget, der kan gemmes og bruges til en pålægssalat.