Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Røget makrelsalat

fiskSådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Pil makrellerne fri for ben og pluk dem.
  3. Bland makrelstykkerne og tomater i grunddressingen.
  4. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Pynt med estragon.

Røget makrelsalaten kan også laves i en version, der er egnet til ældre med tygge/synkebesvær.

Sådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat
  2. Pil makrellerne fri for ben og pluk dem
  3. Blend makrel, estragon og tomat i blenderen.
  4. Tilsæt grunddressing, imens du blender, indtil en passende konsistens er opnået.
  5. Smag tilsidst til med salt, peber og citronsaft.

Næringsindhold i røget makrelsalat

 

 

< Tilbage til forrige side
HalalBlød

Ingredienser

Der er til 10 anretninger

  • 1 portion grunddressing
  • 1-2 røgede makreller (200 g)
  • 2 tomater i tern (200 g)
  • 1 spsk. frisk estragon (2 g)
  • 1 tsk salt (3 gr)
  • 1 tsk peber ( 3 gr)
  • 1 spsk citronsaft ( 5 gr)

Mindre madspild

Har du modtaget mere mad fra Byens Køkken, end beboerne kan spise?

Overvej om der er noget, der kan gemmes og bruges til en pålægssalat.