Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Pålæg og lunt

Sådan gør du:

På dagen:

  1. Ovnen forvarmes til 160 grader varmeluft (170 grader uden varmeluft).
  2. Tag leverpostejen ud af fryseren og stile den i en bradepande med en lidt vand i bunden af bradepanden (vandbad).
  3. Sæt bradepanden med den frossen leverpostej i den varme ovn og bage den 1 time og 10 min til den er gylden.
  4. Tjek kernetemperatur med et stegetermometer, den skal være +75 gr.

Rå frikadellefars

Sådan gør du:

Dag 1:

  1. Frikadellefarsen tages ud af fryseren og optøes i køleskab. Læg farsen i en bakke, så eventuel kondensvand ikke drypper på øvrige varer i køleskabet.
  2. Forventet optøningstid: 24 timer.

Dag 2:

  1. Skulle farsen ikke være helt optøet kan det tages ud ½ time før anvendelse.
  2. Opvarm en pande og kom lidt smør på til at stege i.
  3. Frikadeller steges til de er gyldne. Brug evt. en spiseske til at forme frikadellerne.

Brunede kartofler

Blandingen passer til ca. 3 kg kartofler

Sådan gør du:

Fra Byens Køkken leveres der kogte kartofler og karamel til juleanden. Dette blandes sammen i en gryde og varmes ved svag varme og vendes ofte rundt i  20-30 minutter. Alternativt kan det kommes i ovnen i en bradepande ved 180 grader og vendes ofte rundt.

Væk sanserne

Intet vækker sanserne som duften af nybagt leverpostej.

Læs her, hvordan I får mundvandet til at løbe og appetitten til at stige.

Drikkevarer

Læs her, hvilke drikkevarer der egner sig til hvilke kostformer.