Almindelig ovn
1. Sæt poserne med andelår og andebryst i bradepander og derefter i almindelig ovn
2. Tænd ovnen på 100°C med varmluft eller 110°C uden varmluft
3. Andelår og andebryst varmes i 1 time i ovnen
4. Tag andelår og andebryst ud af ovnen og indstil ovnen på 250°C
5. Klip poserne op og sæt andelår og andebryst på en bradepande med bagepapir
6. Sæt andelår og andebryst i den 250°C varme ovn
7. Steg andelår og andebryst 5-1o minutter til skindet er sprødt
8. Lad andelår og andebryst hvile 5 minutter inden andebryst udskæres.
Regenererings ovn:
Vær opmærksom på at færdigtilbereder du andebryst og andelår i regenereringsovnen, skal du være opmærksom på at færdigtilberedningen afsluttes med at skindet gøres sprødt og lækkert i den almindelige ovn
1. Sæt poserne med andelår og andebryst i bradepander og derefter i regenereringsovn
2. Tænd ovnen og indstil den på bulk program
3. Tag andelår og andebryst ud af ovnen efter endt program.
4. Tænd en almindelig ovn på 250°C
5. Klip poserne op og sæt andelår og andebryst på en bradepande med bagepapir
6. Sæt andelår og andebryst i den 250°C varme ovn
7. Steg andelår og andebryst 5-1o minutter til skindet er sprødt
8. Lad andelår og andebryst hvile 5 minutter inden andebryst udskæres.
Kartoflerne vendes i karamellen i bradepanden. Varmes i ovn ved 180°C varmluft i 20 minutter. Kartofler og karamel vendes med jævne mellemrum.
Kartofler og karamel kan også laves på stegepande på komfur.
Kartofler og karamel vendes med jævne mellemrum.