Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Julemad færdigtilberedning

Almindelig ovn

1. Sæt poserne med andelår og andebryst i bradepander og derefter i almindelig ovn

2. Tænd ovnen på 100°C med varmluft eller 110°C uden varmluft

3. Andelår og andebryst varmes i 1 time i ovnen

4. Tag andelår og andebryst ud af ovnen og indstil ovnen på 250°C

5. Klip poserne op og sæt andelår og andebryst på en bradepande med bagepapir

6. Sæt andelår og andebryst  i den 250°C varme ovn

7. Steg andelår og andebryst 5-1o minutter til skindet er sprødt

8. Lad andelår og andebryst hvile 5 minutter inden andebryst udskæres.

Regenererings ovn:

Vær opmærksom på at færdigtilbereder du andebryst og andelår i regenereringsovnen, skal du være opmærksom på at færdigtilberedningen afsluttes med at skindet gøres sprødt og lækkert i den almindelige ovn

 

1. Sæt poserne med andelår og andebryst i bradepander og derefter i regenereringsovn

2. Tænd ovnen og indstil den på bulk program

3. Tag andelår og andebryst ud af ovnen efter endt program.

4. Tænd en almindelig ovn på 250°C

5. Klip poserne op og sæt andelår og andebryst på en bradepande med bagepapir

6. Sæt andelår og andebryst  i den 250°C varme ovn

7. Steg andelår og andebryst 5-1o minutter til skindet er sprødt

8. Lad andelår og andebryst hvile 5 minutter inden andebryst udskæres.

Kartoflerne vendes i karamellen i bradepanden. Varmes i ovn ved 180°C varmluft i 20 minutter. Kartofler og karamel vendes med jævne mellemrum.

Kartofler og karamel kan også laves på stegepande på komfur.

Kartofler og karamel vendes med jævne mellemrum.