Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Rygeostecreme

Rygeostcremen kan bruges som pålæg, som topping på smørebrød eller som et lille lækkert mellemmåltid serveret til en kiks eller et stykke brød.

Sådan gør du:

  1. Rør rygeost og piskefløde sammen.
  2. Smag til med salt.
  3. Tilsæt evt. hakkede radiser, purløg eller andre grøntsager og krydderurter efter smag.

OBS: Ved servering for beboere med tykke/synkebesvær, bør alle ingredienser blendes fint inden servering.

Småtspisende?

Brug sødmælksrygeost, hvor fedtprocenten er højere.

Næringsindhold i rygeost

Ingredienser

Der bliver 6-8 portioner

  • 2 dl rygeost
  • 2 dl piskefløde
  • Salt

Mindre madspild

Overvej om du kan bruge rester af friske grøntsager som fx radisser, purløg eller andet som fyld i rygeostecremen. Brug fantasien!