Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Fiskefilet med remoulade

Fiskefileter smager dejligt både til hverdag og fest.

Sådan gør du:

  1. Drys salt og peber på fiskefileten.
  2. Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
  3. Vend fiskefileten i æg,
  4. Vend fiskefileten i rasp.
  5. Steg fiskefileterne i smør, til de er gyldne på begge sider.
  6. Servér med remoulade i en skål ved siden af og en citronbåd fra en økologisk citron

TIP: Vær opmærksom på beboernes tykke/synkeevne, inden fisken paneres.

Vend eventuelt fisken i mel i stedet for æg og rasp, inden den steges. Så bliver stegeskorpen blødere.

Næringsindhold i fiskefilet

 

Ingredienser

Der bliver ca 10 portioner

  • 10 små fiskefileter af 50 g
  • 1 æg (65 gr)
  • 2 dl rasp (85 gr)
  • 20 gr smør til at stege i
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber

Tilbehør

  • Remoulade
  • Citron, økologisk