Æggesalat
Sådan gør du:
- Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
- Kog æggene til de er hårdkogte, ca. 8-10 minutter.
- Pil og hak de afkølede æg.
- Bland æg og karry i dressingen.
- Smag til med salt, peber og 1 spsk. citronsaft.
- Pynt med karse.
Æggesalaten kan også laves i en version, der er egnet til beboere med tygge/synke besvær. Til disse beboere skal du dog ikke pynte æggesalaten med karse.
Sådan gør du:
- Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
- Kog æggene til de er hårdkogte, ca. 8-10 minutter.
- Pil de afkølede æg.
- Blend æg, karry og karse.
- Tilsæt grunddressing, mens du blender, indtil salaten har en passende konsistens.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
Næringsindhold i æggesalaten