Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Bæredygtige tiltag i vores køkkener

I vores køkkener arbejdes der meget miljøbevidst og vi bruger mange kræfter på at reducere madspild, samtidig med at vi indføre mere og mere økologi.

Se vores minirapport om madspild som er en kort gennemgang af vores arbejde med madspild.

Vi arbejder også med at reducere CO2 udledningen i vores produktion.I en omfattende undersøgelse hvor vi havde fokus på vores strømforbrug kunne vi, ved at ændre nogle (dårlige) vaner, spare en masse strøm og derved reducere CO2 udledning.

Se denne artikel som FOA bragte i deres fagblad :Artikel, Sanne Bønneland

I et af vores køkkener har i også haft fokus på støjgener i samarbejde med Niras joblife.

Det er der kommet denne fine lille fortælling ud af: Case 1 Plejecenteret Teglgårdsparken

en blomsterdekoration

 

 

 

I Kolding er der lavet en mad- og måltidspolitik

Her kan du læse om kommunes værdi og visioner indenfor ernæring til ældre.Kogebog

Mand der spiser med fyldt tallerken og broccoli ud ad ørerne

Alt køkkenpersonale har været på Bæredygtighedsuddannelse for at klæde os bedre på til den fremtidige måde at tilberede bæredygtige måltider.

Emnerne var bl.a.

  • Affaldshåndtering
  • Hvor kommer råvarerne fra?
  • Neurogastronomi