Opvarmning og anretning

Sådan varmer du maden op.

Ved opvarmning gælder helt over ordnet hygiejne regler, som er opvarmning til 75 grader.

Derudover skal der ved afløsning i køkkenet følges følgende tilberednings procedure.

Opvarmning af hele stykker kød i almindelig ovn:

Kødet varmes i emballagen den er leveret i. Ovnen varmes op til 150 grader og kødet skal stå i ovnen 30-45 minutter. Tjek HUSK at prikke huller i filmen, inden maden sættes i ovnen.

Varm sovs, gryderet, suppe, grønsager på komfuret – så bliver det bedst

 

Ret Varmes i gryde på komfur (ca tider)
Sovs 15 min
Sammenkogte retter 15-20 min
Stuvninger 15-20 min
Mælkemad 15 min
Supper 15 min
Frugtsupper 15 min
Kartofler 30-40 min
Grøntsager 5 min

 

Varm på bageplade i ovnen.

Stegt fiskefilet, stegt sild og for eksempel snitzler og laksekotteletter placeres på bagepapir på bagepladen og varmes ved 170˚c i ca.5-8 min.

Paneret flæsk varmes ca. 10 min på bagepapir på bagepladen i alm. ovn ved 170˚c

Læg svær fra flæskesteg på bagepapir på bagepladen og varm ved 170˚c i ca. 15 min.

Husk at kogt, sprængt flæsk og kogt medisterpølse skal ikke varmes – det serverer du koldt med sennep til.

Husk!!! Tag en kontrol temperatur af maden efter opvarmning, inden den anrettes og serveres.