Frugtkage/-tærte

Tærte

Bestil fx en rabarbertærte eller en frugttærte med et låg af smuldredej.

På dagen:

  1. Hvis tærten er frossen, tages den ud af fryseren og opbevares ved stuetemperatur ca. 1 time inden den bages
  2. Ovnen forvarmes til 160° C
  3. Bag tærten i 30-45 min.

 

Saml selv æblekage fra Byens Køkken

Til 8 personer

Kittet består af:

  • 1200 g æblemos
  • 200 g makrondrys
  • ¼ l piskefløde

Æblemos og makrondrys lægges sammen lagvis.

Piskefløde piskes til skum og lægges på kagen.

Pærekage

Dagen før:

  1. Tag kagen op fra frost.
  2. Stil den på køl, hvor den tør op.

På dagen:

  1. Varm ovnen op til 160 grader varmeluft (uden varmeluft 180 grader).
  2. Kom kagen i ovnen og bag den i 40-45 min.
  3. Kagen tages ud af ovnen.

TIP:

Stik i kagen med en gaffel og hvis der hænger kagedej fast på gaflen, er kagen ikke færdig og kagen skal bages yderligere