Frugtkage/-tærte
Tærte
Bestil fx en rabarbertærte eller en frugttærte med et låg af smuldredej.
På dagen:
- Hvis tærten er frossen, tages den ud af fryseren og opbevares ved stuetemperatur ca. 1 time inden den bages
- Ovnen forvarmes til 160° C
- Bag tærten i 30-45 min.
Saml selv æblekage fra Byens Køkken
Til 8 personer
Kittet består af:
- 1200 g æblemos
- 200 g makrondrys
- ¼ l piskefløde
Æblemos og makrondrys lægges sammen lagvis.
Piskefløde piskes til skum og lægges på kagen.
Pærekage
Dagen før:
- Tag kagen op fra frost.
- Stil den på køl, hvor den tør op.
På dagen:
- Varm ovnen op til 160 grader varmeluft (uden varmeluft 180 grader).
- Kom kagen i ovnen og bag den i 40-45 min.
- Kagen tages ud af ovnen.
TIP:
Stik i kagen med en gaffel og hvis der hænger kagedej fast på gaflen, er kagen ikke færdig og kagen skal bages yderligere