Rå kylling
Hvidløgsmarineret kyllingebryst
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 220 grader med varmluft eller 230 grader uden varmluft.
- De marinerede kyllingebrystfileter lægges på en bradepande eller i et ildfastfad med bagepapir eller olie.
- Sæt bradepanden med kylling i den varme ovn og steg dem i ca. 30 min.
- Tjek kernetemperatur med stegetermometer. Temperaturen skal være 75 grader.
- Lad kyllingebrystfileterne hvile i 5-10 min. inden servering.
Kogt kyllingebryst
Sådan gør du:
- Bring en gryde med vand i kog og tilsæt salt.
- Når vandet koger, lægges kyllingebrysterne i, så de er dækket af vand.
- Skru ned for gryden, uden at vandet går af kog.
- Kyllingebrysterne skal koge i 20-25 min ved middelvarme.
- Når kyllingebrysterne er minimum 75 grader, tages de op og serveres.
BBQ marinerede kyllingelår
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 220 grader med varmluft eller 230 grader uden varmluft.
- De marinerede kyllingelår lægges på en bradepande eller i et ildfastfad med bagepapir eller olie og krydres med salt og peber.
- Sæt bradepanden eller fadet med kyllingelår i den varme ovn og steg dem ca. 30 min.
- Tjek kernetemperatur med stegetermometer. Kernetemperaturen skal være 75 grader.
- Lad kyllingelårene hvile i 5-10 min. inden servering