Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Bestil rå og tilbered selv

Delkomponenter af det varme måltid, der kan bestilles rå:

Rå kartofler:  Nykogte/nybagte kartofler smager bedre og har en bedre konsistens – Vær med til at højne den kulinariske kvalitet ved at bestille rå kartofler fra Byens Køkken.

Hvis beboerne er interesseret i at hjælpe, kan de måske skrælle kartoflerne.

Rå steg: Stegen bliver leveret med vejledning – lige klar til at komme i ovnen. Læs også vejledninger på stegning og færdigtilberedning her.

Bestil en rå steg til de dage, der er ressourcer og tid til selv at stege den. Det vil sprede duft i spisestuen, gøre måltidet lidt mere særligt og skabe en stjernestund. Aftal evt. én eller flere faste dage i ugen, hvor I bestiller en rå steg. Bestil også gerne rå steg til højtider og fødselsdage.

Andre komponenter der kan bestilles rå:

Rå brød-/bolledej: Brødet og bollerne bliver leveret formet og frosne.

Nybagte boller eller brød er et hit hos alle. Det spreder duft, glæde, hygge og appetit. Dog er der ikke altid tid til at slå en dej sammen. Derfor kan I bestille rå boller eller brød til at have liggende i fryseren. Tag dem op dagen før, og lad dem hæve koldt. Så har I dagen efter lækre boller eller brød lige til at sætte i ovnen

Rå kagedej/tærter: Kagen bliver leveret frossen i den form den skal bages i.

Mange beboere er vilde med søde sager, og en hjemmebagt kage giver lige lidt ekstra appetit. Bestil derfor rå kager i Byens Køkken og opbevar dem i fryseren. Tag kagen direkte fra fryseren og bag den i ovnen.

Har du spørgsmål omkring bestilling eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte din mad- og måltidsmentor.

Bestilling

Sådan bestiller du mad hos Byens Køkken.

Vejledninger

Find vejledningerne til, hvordan du færdigtilbereder de rå komponenter fra Byens Køkken under kategorien “færdigtilberedning af mad” her.