Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Torskerognssalat med kapers

Torskerognssalaten kan du bruge både som pålægssalat til det kolde bord, og også som et lille lækkert mellemmåltid serveret på en kiks eller et stykke brød.

Sådan gør du:

  1. Mos torskerogn med en gaffel.
  2. Riv æblet.
  3. Hak kapers.
  4. Bland alle ingredienser nænsomt sammen.
  5. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Småtspisende?

Tilføj gerne mere fedtstof i form af mere mayo eller flødeskum, hvis salaten er til småtspisende.

Næringsindhold i nem torskerognssalat

 

 

 

Ingredienser

Der bliver ca 4 portioner

  • 1 dåse/bøtte torskerogn
  • 1 lille æble
  • 1 spsk kapers
  • 1 dl. hytteost
  • 1 spsk. mayo
  • Salt og peber
  • Evt. citronsaft

Mindre madspild

Andre rester af kold fisk kan nemt bruges til denne pålægssalat.