Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Grillede urtebrød

Grillede urtebrød kan du servere som frokostret eller som tilbehør til suppe.

Sådan gør du:

  1. Mos de kogte kartofler.
  2. Vend dem sammen med krydderurter, presset hvidløg, hytteost, lidt olie og salt og peber.
  3. Pensl brødene med resten af olien.
  4. Rist dem i ovnen ved 250 grader i nogle minutter.
  5. Læg blandingen på det ristede brød.
  6. Gratiner brødene i ovnen ved 250 grader, til de er brune og lækre.

Ingredienser

Der bliver ca 8-10 portioner

  • 250 gram kogte kartofler
  • 2 fed hvidløg
  • ½ dl olie
  • 1 dl hakkede krydderurter – friske
  • 250 gram hytteost
  • Salt og peber
  • 10 tynde skiver brød

Mindre madspild

Til grillede urtebrød kan du bruge rester af kogte kartofler fra aftensmaden.