Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Gode idéer fra kolleger i Odense

Erfaringer fra kolleger

Indbydende vandkaraffel: På Havebæk serverer de vand i kander pyntet med forskellige citrusfrugter og bær på spyd i stedet for saftevand.

Det pynter og smager dejligt friskt. Vær dog opmærksom på, at friske bær skal skoldes inden brug.

 

Fadservering øger madindtaget: Den ene afdeling på Øst 1 er begyndt at servere maden i skåle på bordene i stedet for at øse op på tallerknerne fra rulleborde.

Medarbejderne oplever, at beboerne spiser mere. “De hapser lige en kartoffel mere”.

Fødselsdage skal fejres: Når der er fødselsdag på Hjallese Plejecenter fejres det med lagkage. Her har køkkenet lavet en lækker en af slagsen.

 

Pizza: På Havebæk Plejecenter har de lavet pizza til beboerne. De ældre var glade for pizzaerne og i stuen var der ikke meget tilbage –  kun en smule ses på billedet.

Bakkeservering, der fik tårerne frem: Når en beboer ønsker at spise på stuen, skal de jo ikke gå glip af det hyggelige ved måltidet. Denne flot pyntede bakke bragte tårerne frem ved en beboer på Havebæk Plejecenter.

Festlige mellemmåltider: På Havebæk Plejecenter serveres festlige smooties som mellemmåltid til stor glæde for beboerne.

Rødbedesalat af relishrester: En lille hilsen herfra Bjørnemosens køkken med rester af rødbederelish og frisk kogte speltkerner til en dejlig salat! Hilsen Harriet Rasmussen

Del dine gode idéer

Har du en god idé, som du vil dele med dine kolleger på andre plejecentre, så tøv ikke med at sende din idé til hesta@odense.

Så kan idéen komme med her på siden.