Rejesalat med asparges
Sådan gør du:
- Lav en portion grunddressing til pålægssalat
- Dræn rejerne og giv dem lidt salt og citron.
- Rist de grønne asparges og løg/forårsløg på panden i lidt smør og afkøl.
- Snit asparges (og forårsløg, hvis du har brugt den type løg) i tynde skiver.
- Bland asparges, løg/forårsløg, og rejer i grunddressingen.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Pynt med plukket dild.
Rejesalaten med asparges kan også laves i en version, der er god til ældre med tygge/synkebesvær.
Sådan gør du:
- Dræn rejerne og giv dem lidt salt og citron
- Rist de grønne asparges og løg/forårsløg på panden i lidt smør og afkøl.
- Blend rejer, dild, de afkølede asparges og løg/forårsløg.
- Tilsæt grunddressing, mens du blender, indtil salaten har en passende konsistens. Vær opmærksom på at blende så godt, at der ikke er trevler/tråde fra asparges tilbage.
- Smag til sidst til med salt, peber og citronsaft.
Næringsindhold i rejesalat med asparges