Rejesalat med asparges

Sådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat
  2. Dræn rejerne og giv dem lidt salt og citron.
  3. Rist de grønne asparges og løg/forårsløg på panden i lidt smør og afkøl.
  4. Snit asparges (og forårsløg, hvis du har brugt den type løg) i tynde skiver.
  5. Bland asparges, løg/forårsløg, og rejer i grunddressingen.
  6. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  7. Pynt med plukket dild.

Rejesalaten med asparges kan også laves i en version, der er god til ældre med tygge/synkebesvær.

Sådan gør du:

  1. Dræn rejerne og giv dem lidt salt og citron
  2. Rist de grønne asparges og løg/forårsløg på panden i lidt smør og afkøl.
  3. Blend rejer, dild, de afkølede asparges og løg/forårsløg.
  4. Tilsæt grunddressing, mens du blender, indtil salaten har en passende konsistens. Vær opmærksom på at blende så godt, at der ikke er trevler/tråde fra asparges tilbage.
  5. Smag til sidst til med salt, peber og citronsaft.

Næringsindhold i rejesalat med asparges

rejesalat

farveforklaring