Hakkebøf med bløde løg og surt
Hakkebøf med bløde løg og surt er en traditionel dansk ret, som mange holder af.
Sådan gør du:
- Form det hakkede kød i 10 små boller a 50 gr.
- Tryk bollerne 1 cm flade.
- Drys hakkebøfferne med salt og peber.
- Steg hakkebøfferne gyldne på hver side.
- Steg løgringene på en pande med olie, indtil de er bløde
- Hæld eddike på løgene og kog væsken væk.
- Server hakkebøffen med løg og giv surt til. Løg og surt serveres evt i særskilte skåle.
OBS: Vær opmærksom på de ældres tygge/synkeevne, inden du serverer bøffen med løg og surt.
Måske du skal skære bøffen ud i mindre stykker eller blende den, samt blende løgene med stavblender til en lind masse?
Næringsindhold i hakkebøf med bløde løg og surt