Vælg hvilken kommune, du vil besøge

Djævleæg med rejer

Djævleæg består helt simpelt af et halveret æg, hvor blommen er blandet med andet fyld. Fyldet i æggene kan varieres efter smag og behag.

Du kan med fordel koge ekstra æg dagen i forvejen, så de er afkølede, når du skal bruge dem.

Sådan gør du:

  1. Pil æggene, halvér dem og pil blommerne ud.
  2. Bland blommerne med mayonnaise, sennep, sauce og krydderier. Tjek med Cayennepeber, smag til.
  3. Kom fyldet tilbage i æggene. Det gør ikke noget, at der er rigeligt fyld i æggene.
  4. Pynt æggende med løg, kryderurter og rejer.

Server æggene på frokostbordet sammen med friskbagt rugbrød eller som et mellemmåltid.

Ingredienser

  • 6 hårdkogte æg
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. paprika, sød
  • 1 tsk. Worcestershire sauce
  • Cayennepeber
  • 1/2 spsk. finthakkede rødløg
  • Persille eller brøndkarse
  • Rejer