Mad i eget hjem og sammen med andre

Hjælp til indkøb og spisning

Borgere kan få hjælp til levering af dagligvarer, hvis de midlertidigt eller varigt ikke selv kan handle ind – eller bestille varer telefonisk.

Der er også mulighed for ekstra støtte til borgerne i spisesituationerne.

For hjælp til levering af dagligvarer og spisning, skal du kontakte Visitationen.

Yderligere information om hjælp til indkøb og spisning https://favrskov.dk/borger/aeldre/hjaelp-i-hverdagen/levering-af-dagligvarer

 

Spisefællesskaber

Der er mulighed for forskellige spisefællesskaber i Favrskov Kommune

Kontakt aktivitetsmedarbejderne og hør hvilke muligheder, der er i nærområdet for dine borgere.

Hadsten:

Hadsten Sundhedscenter, Hovvej 76

Hver tirsdag er der spisegruppe kl. 11.30-13.00. Alle seniorer er velkommen.

Cafe AG laver maden. Der er brugerbetaling, som betales kontant hver gang. Borger skal selv sørger for transport til og fra sundhedscentret.

Kontaktperson er Birthe Kalstrup på tlf.: 51 86 36 08

 

Hver torsdag er der spisegruppe kl. 11.30-13.00. Arrangementet er for for borgere, der bor i eller omkring Hvedevænget, og foregår i Sundhedscenter Hadsten, Hovvej 76.

Cafe AG laver maden. Der er brugerbetaling, som betales kontant hver gang. Borger skal selv sørger for transport til og fra sundhedscentret.

Kontakt Cafe AG, eller bare mød op.

 

Hinnerup:

Opfordre gerne borgere til at kontakte caféen på Hinneruplund. Her er der mulighed for både at spise maden i caféen og købe smørrebrød med hjem. Der er også mulighed for at købe Arla Protino Plus drikke og desserter. Caféen er åben kl. 11.00-13.00 og om fredagen kl. 11.00-12.30.