Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Smagskompasset

Sødt, salt, surt, bittert, umami og det stærke – sådan bruger du grundsmagene.

Regenereringsovn

Sådan betjener du regenereringsovnen, når du skal færdigtilberede mad fra Byens Køkken.

Vejledninger til færdigtilberedning

Find vejledninger til færdigtilberedning af delkomponenter fra Byens Køkken.

Sådan bruger du Måltidshåndbog

Guide til hvordan du bruger Måltidshåndbog.

Dyrk krydderurter

Sådan kan I dyrke jeres egne krydderurter i krukker, højbede eller vindueskarmen

Hjælpemidler

Ansøgning, anskaffelse og råd og vejledning om hjælpemidler.

Årstidfejringer og mærkedage

Forår, sommer, efterår og vinter: Idéer til, hvordan du bringer mærkedage og årstider helt ind til spisebordet.

Sæson for frugt og grønt

Hvornår er hvilke frugter og grøntsager i sæson?

Ernæringsspil

Sådan kan du bruge spillet til at forstå ernæringsmæssige udfordringer


Spillet Mad og Minder

Hvad er Mad og Minder og hvordan spilles det? Her finder du også printervenlig spillevejledning samt notesblok.