Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Wienersalat

Sådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Bland skivede kogte pølser, peberfrugt i tern og radiser i skiver i dressingen.
  3. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Pynt med purløg og radiser.

Wienersalaten kan også laves i en version, der er egnet for beboere med tygge/synkebesvær.

Sådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Blend skiverne af kogt pølse udne skind med peberfrugt, radiser og purløg.
  3. Tilsæt grunddressing, mens du blender, indtil salaten har en passende konsistens.
  4. Smag til med salt, peber og citron.

OBS: Undlad at pynte salaten med purløg og radiser til beboere med tygge/synkebesvær.

Næringsindhold i wienersalat

wienersalat

 

 

< Tilbage til forrige side
Blød

Ingredienser:

Der bliver til ca. 10 anretninger

  • 1 portion grunddressing
  • 200 g kogte pølser i skiver
  • 100 g grøn, rød eller gul peberfrugt i tern
  • 1 bundt radiser i skiver (100 g)
  • 1 tsk. salt (3 gr)
  • 1 tsk. peber ( 3 gr)
  • 1 spsk. citronsaft ( 5 gr)

Pynt

  • 2 spsk. purløg (5 g) eller 2 spsk. rødløg (20 g)
  • evt lidt af radiserne

Mindre madspild

Har du modtaget mere mad fra Byens Køkken, end beboerne kan spise?

Overvej om der er noget, der kan gemmes og bruges til en pålægssalat.