Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Torskerognssalat

citronerSådan gør du:

  1. Lav 1 portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Mos torskerognen i en skål og tilsæt dressingen.
  3. Bland fennikel i.
  4. Smag til med salt, peber og citron.
  5. Pynt med blade fra frisk estragon.

Torskerognssalaten kan også laves i en version, der er god til ældre med tygge/synkebesvær.

Sådan gør du:

  1. Lav en portion af grunddressing til pålægssalat.
  2. Kog fennikel mør og afkøl dem.
  3. Blend den afkølede fennikel, torskerogn og estragon.
  4. Tilsæt grunddressing, mens du blender, indtil salaten har en passende konsistens.
  5. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Næringsindhold i torskerognssalat

torskerogn

 

 

< Tilbage til forrige side
HalalBlød

Ingredienser

Der er til 10 anretninger

  • 1 portion grunddressing
  • 1 dåse torskerogn (200 g)
  • ½ fennikel i små tern (100 g)
  • 1 spsk. citron (5 g)
  • Hakkede kviste af estragon (4 g)
  • 1 tsk. salt (3 g)
  • 1 tsk. peber (3 g)

Mindre madspild

Har du modtaget mere mad fra Byens Køkken, end beboerne kan spise?

Overvej om der er noget, der kan gemmes og bruges til en pålægssalat.