Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Frugtkage/-tærte

Bestil fx en rabarbertærte eller en frugttærte med et låg af smuldredej.

På dagen:

  1. Hvis tærten er frossen, tages den ud af fryseren og opbevares ved stuetemperatur ca. 1 time inden den bages
  2. Ovnen forvarmes til 160° C
  3. Bag tærten i 30-45 min.

 

Saml selv æblekage fra Byens Køkken

Til 8 personer

Kittet består af:

  • 1200 g æblemos
  • 200 g makrondrys
  • ¼ l piskefløde

Æblemos og makrondrys lægges sammen lagvis.

Piskefløde piskes til skum og lægges på kagen.

Pærekage

Dagen før:

  1. Tag kagen op fra frost.
  2. Stil den på køl, hvor den tør op.

På dagen:

  1. Varm ovnen op til 160 grader varmeluft (uden varmeluft 180 grader).
  2. Kom kagen i ovnen og bag den i 40-45 min.
  3. Kagen tages ud af ovnen.

TIP:

Stik i kagen med en gaffel og hvis der hænger kagedej fast på gaflen, er kagen ikke færdig og kagen skal bages yderligere

< Tilbage til forrige side

Serveringsforslag

Server kagen med cremefraiche eller flødeskum.

Du kan også lave denne vanilletopping af skyr.

Skab stemning

Intet er mere hyggeligt end at sidde sammen, og drikke kaffe og spise nybagt kage.

Find gode råd her til at skabe et hyggeligt måltid.