Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Skinkesalat

Sådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Skær den kogte/stegte skinke i strimler eller tern.
  3. Bland skinke og rødløg i dressingen.
  4. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Pynt med purløg.

Næringsindhold i skinkesalaten

skinkesalat

 

 

< Tilbage til forrige side

Ingredienser

Der bliver ca. 10 anretninger

  • 1 portion grunddressing
  • 200 g kogt skinke eller fx stegte skinkeschnitzler
  • ¾ dl rødløg i tern (50 g)
  • 1 tsk salt (3 gr)
  • 1 tsk peber ( 3 gr)
  • 1 spsk citronsaft ( 5 gr)

Pynt

  • 2 spsk. purløg (5 g)

Mindre madspild

Har du modtaget mere mad fra Byens Køkken, end beboerne kan spise?

Overvej om der er noget, der kan gemmes og bruges til en pålægssalat.