Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Sildesalat

fiskSådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Skær sildefileter, rødbeder og æbler i tern og tilsæt dem dressingen.
  3. Tilsæt sennep og rødløg.
  4. Smag til med salt, peber og citron.
  5. Pynt med plukket dild.

Næringsindhold i sildesalat

sildesalat

 

 

< Tilbage til forrige side
Halal

Ingredienser:

  • 1 portion grunddressing
  • 3 sildefileter (250 g) røde eller hvide
  • 10 skiver syltede rødbeder (100 g)
  • 2 aebler (100 g)
  • 2 spsk. sennep (40 g)
  • 1 spsk. finthakket rødløg (15 g)
  • 1 tsk. salt (3 g)
  • 1 tsk. peber (3 g)
  • 1 spsk citronsaft ( 5 gr)

Pynt

  • Kviste af dild (5 g)

Mindre madspild

Har du modtaget mere mad fra Byens Køkken, end beboerne kan spise?

Overvej om der er noget, der kan gemmes og bruges til en pålægssalat.