Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Proteinberiget is med brunkagesmag

Sådan gør du:

  1. Pisk æggeblommer, farin til en meget luftig æggesnaps.
  2. Pisk krydderierne i æggesnapsen.
  3. Bland valleproteinpulver og piskefløde og pisk det til flødeskum (må ikke blive for stift).
  4. Pisk æggehviderne stive.
  5. Bland æggesnaps og flødeskum.
  6. Vend de stiftpiskede æggehvider i blandingen.
  7. Fordel isblandingen i 20 portionsforme og stil dem i fryseren. Formene kan godt være engangskop/krus/glas.

Næringsindhold i proteinberiget is

 

 

 

 

< Tilbage til forrige side
VegetarHalal

Ingredienser

Der bliver ca. 20 portioner

  • 10 dl piskefløde
  • 8 æggeblommer
  • 150 g brun farin
  • 6 æggehvider
  • 80 g valleprotein pulver med vanilje
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • ½ tsk stødt ingefær
  • ½ tsk stødte nelliker

 

*I kan købe valleprotein i de fleste større supermarkeder, sportsforretninger og helsekost. Valleprotein forhandles også under navnet Whey, som anvendes på samme måde.

Proteinberigelse

Læs her hvordan du kan berige drikkevarer og mad, så proteinindholdet bliver højere.