Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Råt oksekød

Hakkebøf – Bøf Lindstrøm

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft (185 uden varmluft).
  2. Varm en pande op med fedtstof – panden skal være meget varm.
  3. Læg bøfferne på panden.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Brun bøfferne på begge sider.
  6. Læg bøfferne i et ovnfast fad (de må gerne være taglagt)
  7. Sæt det ovnfaste fad med bøfferne ind i ovnen.
  8. Bøfferne skal have ca. 15-20 min.
  9. Alternativt kan bøfferne også steges færdig på panden. Sørg for, at de får 4-5 min. på hver side efter de er brunet af.
  10. Bøfferne steges til de har en kernetemperatur på 75 grader. Brug gerne et stegetermometer.

< Tilbage til forrige side

Husk de bløde løg!

Ikke nok med, at bløde løg, der bliver stegt på panden, skaber masser af duft og får mundvandet til at løbe, så  smager det også herligt sammen med bøf.

Lav en grillaften

I stedet for at stege bøfferne på panden og i ovnen, så lav dem på grillen.

Læs gode råd her til, hvordan du laver en hyggelig grillaften.