Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Koldskåldrik med æg og bær

Koldskålsdrik med æg og hindbær er en frisk, sommerlig og energirig drik

Sådan gør du:

  1. Kog de frosne hindbær/jordbær eller lignende i 3 minutter.
  2. Lad bærene køle af.
  3. Pisk eller blend de pasteuriserede æggeblommer, sukker, vaniljesukker og valleprotein sammen til en skummende masse.
  4. Tilsæt fløde, kærnemælk og de afkølede bær.
  5. Smag til med citronsaft og vaniljesukker.

Næringsindhold i koldskålsdrik med æg og bær

< Tilbage til forrige side
VegetarHalal

Ingredienser

Der bliver til ca. 8 personer

  • 3 dl piskefløde 38 %
  • 60 g valleproteinpulver*
  • 2 dl kærnemælk
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 dl æggeblomme past. (120 g)
  • 2 dl ymer, 3,5 %
  • 2 dl frosne hindbær – HUSK frossen frugt skal koges og afkøles inden tilberedning
  • Citronsaft af en hel citron
  • 100 g sukker

*I kan købe valleprotein i de fleste større supermarkeder, sportsforretninger og helsekost. Valleprotein forhandles også under navnet Whey, som anvendes på samme måde. Kan I kun finde valleprotein tilsat smag, anbefaler vi, at I anvender valleprotein med vanilje.