Project Description
Koldskåldrik med æg og bær
Koldskålsdrik med æg og hindbær er en frisk, sommerlig og energirig drik
Sådan gør du:
- Kog de frosne hindbær/jordbær eller lignende i 3 minutter.
- Lad bærene køle af.
- Pisk eller blend de pasteuriserede æggeblommer, sukker, vaniljesukker og valleprotein sammen til en skummende masse.
- Tilsæt fløde, kærnemælk og de afkølede bær.
- Smag til med citronsaft og vaniljesukker.
Næringsindhold i koldskålsdrik med æg og bær
VegetarHalal
Ingredienser
Der bliver til ca. 8 personer
- 3 dl piskefløde 38 %
- 60 g valleproteinpulver*
- 2 dl kærnemælk
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 dl æggeblomme past. (120 g)
- 2 dl ymer, 3,5 %
- 2 dl frosne hindbær – HUSK frossen frugt skal koges og afkøles inden tilberedning
- Citronsaft af en hel citron
- 100 g sukker
*I kan købe valleprotein i de fleste større supermarkeder, sportsforretninger og helsekost. Valleprotein forhandles også under navnet Whey, som anvendes på samme måde. Kan I kun finde valleprotein tilsat smag, anbefaler vi, at I anvender valleprotein med vanilje.