Project Description
Kartoffelruller
Kartoffelrullerne kan du både servere som lun ret til frokosten eller som et lille lækkert mellemmåltid.
Sådan gør du:
- Rens porren og skær den i tynde skiver.
- Rist skiverne let på en pande i olie/smør.
- Mos de kogte kartofler og vend dem med porreskiver, hakket persille og krydderi.
- Ælt det hele sammen og form massen til små ruller.
- Vend rullerne i æg og rasp.
- Steg rullerne på panden, til de er gyldne.
Småtspisende?
Tilsæt gerne smør og revet ost til massen for at hæve fedt- og proteinindholdet i rullerne.
Server gerne rullen med en dressing eller dip høj på fedt og protein – fx skyr med flødeskum tilsat krydderier.
Næringsindhold i kartoffelruller
DuftendeVegetarHalal
Ingredienser
- 1 kg kogte kartofler
- 1 porre
- 1 bundt persille (eller anden frisk krydderurt)
- 1 æg
- Rasp
- Salt og peber
- Olie/smør til stegning
Mindre madspild
Hvis du har kogte kartofler eller kartoffelmos tilbage fra dagen før, kan du med fordel bruge dem til kartoffelruller.