Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Kylling

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 220 grader med varmluft eller 230 grader uden varmluft
  2. De marinerede kyllingebrystfileter lægges på en bradepande/ildfastfad med bagepapir eller olie
  3. Sæt bradepanden med kylling i den varme ovn og steg dem i ca. 30 min.
  4. Tjek kernetemperatur med stegetermometer. Temperaturen skal være 75 grader
  5. Kyllingebrystfileterne skal hvile 5-10 min. inden servering

Kogt kyllingebryst

Sådan gør du:

  1. Bring en gryde med vand i kog og tilsæt salt.
  2. Når vandet koger lægges kyllingebrysterne i, så de er dækket af vand.
  3. Skru ned for gryden, uden at den går af kog.
  4. Kyllingebrysterne skal koge i 20-25 min ved middelvarme.
  5. Når kyllingebrysterne er min. 75 grader, tages de op og serveres.

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 220 grader med varmluft eller 230 grader uden varmluft
  2. De marinerede kyllingelår lægges på en bradepande/ildfastfad med bagepapir eller olie og krydres med salt og peber
  3. Sæt bradepanden med kyllingelår i den varme ovn og steg dem ca. 30 min.
  4. Tjek kernetemperatur med stegetermometer. Kernetemperaturen skal være 75 grader
  5. Lad kyllingelårene hvile 5-10 min. inden servering

< Tilbage til forrige side

Brug dine rester

Brug det stegte kyllingekød eller hvis du har en rest tilbage af kogt kyllingebryst, til en skøn pålægssalat til det kolde måltid.

Find opskriften her.

Eller …

Forvandle kyllingen til fyld i en tærte, tarteletfyld eller som fyld i æggemuffins.