Hveder


Sådan gør du

ONSDAG D.15 MAJ 2019

  • Tag hvederne ud af fryseren.
  • Læg bagepapir i en bradepande eller i et ildfast fad.
  • Placer de frosne hveder på bagepapiret med 3 cm. mellemrum. Lad fadet stå på køkkenbordet i 30 min.
  • Dæk fadet til med madlavningsfilm og lad det stå i køleskabet natten over.

TORSDAG D.16 MAJ 2019

  • Tag hvederne ud og fjern filmen. Læg et viskestykke over og lad dem hæve til dobbeltstørrelse på køkkenbordet.
  • Sæt ovnen på 190° så den er varm når hvederne er hævet.
  • Bag hvederne i den forvarmede ovn i 10-15 min.
  • Flæk hvederne og rist i ovnen.
  • Server de lune hveder med vores hjemmelavede jordbærmarmelade og økologisk smør.

VELBEKOMME!

Klik her for at få en printvenlig vejledning