Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Fynsk gullasch

Fynsk gullasch er en fynsk specialitet.

Sådan gør du:

  1. Skær stribet flæsk i tern
  2. Brun ternene af stribet flæsk i en gryde.
  3. Kom tern af løg ved flæsket og lad løgtern brune med.
  4. Kom vand og tomatpuré i.
  5. Lad retten simre i 30-35 minutter.
  6. Vend æbletern og timian rundt i retten, inden du serverer den.

OBS: Vær opmærksom på beboere med tykke/synkebesvær.

Småtspisende?

Server skyr blandet med cremefraiche som topping i en skål ved siden af. Det øger indholdet af fedt og protein i retten.

Næringsindhold i fynsk gullasch

< Tilbage til forrige side
Duftende

Ingredienser

Der bliver til ca. 10 portioner

  • 400 gr stribet flæsk i tern
  • 1 løg i tern (100 gr.)
  • 1 dl vand ( 50 gr.)
  • 1 dl tomatpuré
  • 1 spsk. timian
  • 3 æbler i tern, økologiske
  • 1 spsk. salt
  • 1 tsk. peber