Project Description

Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

Æggesalat

aeg-og-aeggebaegerSådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Kog æggene til de er hårdkogte, ca. 8-10 minutter.
  3. Pil og hak de afkølede æg.
  4. Bland æg og karry i dressingen.
  5. Smag til med salt, peber og 1 spsk. citronsaft.
  6. Pynt med karse.

Æggesalaten kan også laves i en version, der er egnet til beboere med tygge/synke besvær. Til disse beboere skal du dog ikke pynte æggesalaten med karse.

aeg-og-aeggebaegerSådan gør du:

  1. Lav en portion grunddressing til pålægssalat.
  2. Kog æggene til de er hårdkogte, ca. 8-10 minutter.
  3. Pil de afkølede æg.
  4. Blend æg, karry og karse.
  5. Tilsæt grunddressing, mens du blender, indtil salaten har en passende konsistens.
  6. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Næringsindhold i æggesalaten

aeggesalat

 

 

 

< Tilbage til forrige side
VegetarHalalBlød

Ingredienser:

Der bliver til ca. 10 anretninger

  • 1 portion grunddressing
  • 4 hårdkogte æg (200 gr)
  • 2 spsk karry (7gr)
  • 1 spsk salt (6 gr)
  • 1 tsk peber ( 3 gr)
  • 1 spsk citronsaft ( 5 gr)

Pynt

  • 2 spsk karse (5 gr)

Mindre madspild

Har du modtaget mere mad fra Byens Køkken, end beboerne kan spise?

Overvej om der er noget, der kan gemmes og bruges til en pålægssalat.